X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Steunkousen dijhoogte Veinax microtrans - mokka
Steunkousen dijhoogte Veinax microtrans - mokka
0 Reviews | Review toevoegen
Steunkous sta-up met elastische band op dijhoogte.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 36,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Veinax kousen zijn compressiekousen met een degressieve (opvoerende) druk. Degressieve compressiekousen geven een bepaalde druk op de beenspieren. De hoogste compressie wordt bij de enkels uitgevoerd. Van daaruit wordt de uitgeoefende druk geleidelijk minder, tot het uiteindelijk de minste compressie uitvoert op het bovenbeen.

De compressiekousen verbeteren de afvoer van bloed en vocht in de benen, waardoor zwellingen in voeten en enkels worden voorkomen of verminderen. Met een rubberen handschoen kunt u de compressiekousen gemakkelijker aantrekken en beschermen tegen haken, ogen of scheuren. Naar verwachting gaan de compressiekousen 4 tot 6 maanden mee, wanneer ze iedere dag gedragen worden en op de juiste manier gewassen worden.

Was bij voorkeur de compressiekousen iedere twee … drie dagen met de hand of in de wasmachine op maximaal 30 graden met een fijn wasmiddel. Gebruik geen wasverzachter, bleekmiddel of vlekkenwater om de compressiekousen te wassen. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, beige, licht beige en mokka. Maat weten? Meet u enkel op! Maat 1 is tussen 18 cm en 20 cm, maat 2 is tussen 20 cm en 23 cm, maat 3 is tussen 23 cm en 26 cm en maat 4 is tussen 26 cm 29 cm.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze webwinkel maakt gebruik van functionele cookies

Deze cookies zorgen ervoor dat onze website gebruiksvriendelijk werkt en dat alles goed functioneert.