X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

NIEUW GAMMA RELAXZETELS IN ONZE (WEB)WINKEL DE SCHAKEL
Geniet u graag van een rustmoment in uw zetel? Voor de tv, met een boek of misschien wel voor een dutje? Dan zijn onze nieuwe relaxstoelen met sta-op-functie iets voor u! U stelt niet alleen de rug en de beensteun in zoals u het graag heeft, de stoel helpt u ook bij het rechtstaan. En hij ziet eruit als een gewone, comfortabele zetel in uw huis.

Hoe werkt zo’n relaxstoel met sta-op-functie?
Deze is makkelijk te bedienen: op de bediening ziet u op de duidelijke knoppen meteen hoe u de rugleuning en de beensteun naar boven of naar beneden laat gaan. Wilt u rechtstaan? Druk dan op de sta-op-knop: de stoel tilt zichzelf op en buigt een beetje naar voor, zodat u stevig met uw voeten op de grond staat zodra u rechtstaat en u geen kracht nodig hebt om op te staan. Dat is ook handig wanneer u wilt gaan zitten, want dan is de relaxstoel precies op uw hoogte en kunt u nadien heerlijk achteroverleunen als u daar zin in hebt.

Kiest u een stoel met 2 of 3 motoren?
We bieden sta-op-stoelen aan met 2 en met 3 motoren. Het verschil zit in de variatie aan zithoudingen en de bewegingsmogelijkheden van de zit ten opzichte van de rug. De sta-op-functie werkt bij al onze relaxzetels op dezelfde manier. Een stoel met 3 motoren geeft u meer mogelijkheden, maar kost ook wat meer.

We bieden verschillende modellen in verschillende prijsklassen. De aangegeven prijzen op onze webwinkel zijn indicatief. De zetels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stofsoorten, leder, kunstleder,… De keuze van de bekleding van de zetel kan een meerprijs betekenen.  

Gratis geleverd, met uitleg.

We brengen uw sta-op-stoel aan huis, zetten hem op de juiste plek en leggen u uit hoe de stoel werkt. Levering gratis tot de 6de verdieping in Antwerpen. Woont u op een hogere verdieping of verder weg: contacteer ons dan even voor de prijs van de levering.

Bezoek onze winkel te Merksem dan kan u alle modellen ook meteen uittesten.

 
    06-09-2019 18:14     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze webwinkel maakt gebruik van functionele cookies

Deze cookies zorgen ervoor dat onze website gebruiksvriendelijk werkt en dat alles goed functioneert.