X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Comfortabel ondergoed met een extra absorberend laagje

Wie wat ouder wordt, kan soms last hebben van licht urineverlies. Soms wat druppeltjes, ongewild. Een taboe, dus we praten er niet makkelijk over. Maar de helft van alle vrouwen en 1 op 4 mannen ouder dan 70 ervaren dit ongemak. En dat remt hen af, doet hen denken dat iemand dat merkt. Er is gelukkig wel discreet, stijlvol ondergoed dat extra comfort en zekerheid geeft.


Als oudere mensen last hebben van licht urineverlies is dat vaak heel normaal. Een lichaam dat ouder wordt, heeft zwakkere bekkenbodemspieren en drogere slijmvliezen in de plasbuis. Maar er kunnen ook andere oorzaken zijn: problemen met de blaas of zenuwen, bijwerkingen van medicatie, de impact van een ongezonde levensstijl, veel hoesten … Daarom is het belangrijk erover te praten met de huisarts of mantelzorger, ook bij lichte urine-incontinentie.

Ondergoed dat goed voelt

Is er geen medische oplossing, maar kan aangepast ondergoed u wel meer comfort geven? Dan is er een uitgebreid aanbod van slips en inlegpads, discreet en in smaakvolle ontwerpen. Cindy van zorgwinkel De Schakel: “Bij ons kan elke klant zonder omwegen vragen naar specifieke producten die helpen bij licht urineverlies. Er is een groot gamma, met bv. Entusia-slips en TENA tegen soldenprijzen in januari 2022.”

Handige inlegpads

Inlegpads zijn een apart, absorberend laagje in uw onderbroek. U legt die in uw propere slip en zo worden druppeltjes en geurtjes opgevangen. Deze speciaal voor urineverlies ontwikkelde wegwerppads mogen na gebruik in de vuilbak. Het merk TENA is bijvoorbeeld bekend voor deze pads, aangepast aan vrouwelijke en mannelijke vormen.

Stijlvolle slips

Daarnaast kunt u ook kiezen voor mooi ondergoed waarin die extra absorberende laag discreet onderaan verwerkt is. Deze slips zitten goed, zijn gemaakt van kwalitatieve stof en mogen in de was op 60° (dus minder afval). Entusia-slips zijn bijvoorbeeld een betrouwbaar merk en verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren.
 
    26-01-2022 17:07     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze webwinkel maakt gebruik van functionele cookies

Deze cookies zorgen ervoor dat onze website gebruiksvriendelijk werkt en dat alles goed functioneert.